tema

1. 51
    imkanlar bu kadar kardeş ne yapalım. daha iyisini yapabiliyosan öğret yapalım
    #181903 jasonburton | 29/07/2013 22:10

2. 52
    @51 ters yapma indir lan o eli o el inecek olom

3. 53
    el inerse başka bi yer kalkar lan!
    #181917 jasonburton | 29/07/2013 22:14

4. 54
    damacana pampa

5. 55
    (yeni script için olaylar buradan başlıyor tabi) evet uzun uğraşlar sonucu bu ince kaydırma çubuğunu kalınlaştırmayı buldum. kullanmak isteyen olursa tema eklerken gelişmiş seçeneğine aşağıdaki kodları yazmalı: .slimScrollBar { width:8px!important; } .slimScrollDiv { padding-right:20px; } büyük küçük harf duyarlı. scroll'ların s'si büyük. bar'ın B'si büyük. Div'in d si büyük.
    #264215 kokakirec | 30/07/2014 09:11

6. 56
    bu başlığı css günlüklerine çevireyim diyorum. baya bir süredir arada hobi niyetine uğraşıyorum. karşılaştığım ayrıntıları yazayım. şimdi slimscroll olayı hakkında az önce sözlüğün bu yeni versiyonunun arıza çıkarması ikili frame kaydırma olayındandır diye düşündüm. tek frame'li halinde eski bilgisayarda da slimscroll çalışmıyor ancak sayfanın genel scroll'u devreye girip bu açığı kapatıyor ama kutup sözlükte bu olmuyor. tabi bunu yoğun çalışmalarımızla çözdük diye düşünüyoruz ama kullandık çözmedi diyen de oldu. nasip artık neyse.
    #298712 kokakirec | 11/09/2014 03:40

7. 57
    son atraksiyonları sözlüğün bünyesi reddediyor gibi geliyor bana. frame isimlerini değiştirmek mesela sağ frame'de bir aşağı kayış meydana getiriyor durduk yere. eğer sözlüğün default temasından ayar kucalanmasından oluyorsa bir yere sabitleyin ki ona göre tekrar düzelteyim. geçen aşağı kaydı diye yukarı çektim sonra bir baktım yukarı kaçmış bu sefer hehe. ikinci olayımız saydamlar meselesi, kokaniggasegg saydamları yine frame'lerde arada görünmezliğe yol açıyormuş. nigga bug'ı report etti :) hayalet frame gibi bir şey. başlıkların üzerinde gezebiliyorsun ama başlıklar görünmüyor. saydamlık ayarlarını .right bölümünden aside.right gibi bir şeye taşıdım ama sonuçta aynı bölüm gibi ne fark eder bilmiyorum. bakalım tekrar aynı hatayı verecek mi? bu iki durumda normalde olmamalı tabi, bir yerde bir şeyler çakışıyor olmalı fena halde. her şeyin hayırlısı...
    #299819 kokakirec | 12/09/2014 22:15

8. 58
    şu menülerdeki mavilik gitmiyor diyordum, nereye dedim bilmiyorum da onları düzeltebildim. kodu da : .dropdown-menu li a:hover normalde a sadece link kısmı olduğundan aklıma gelmediydi. zorlaya zorlaya buldum. artık temaya uygun kullanıcı menüsü tuşları ekleyebiliriz tabi. mavi mavi nereye kadar? yeni versiyonu da düzenledim ya onay bekliyor, hayırlısı ile onaylanır üç vakte kadar.
    #300632 kokakirec | 13/09/2014 20:54

iv>